Random Article


Game of Thrones-prequel “House of the Dragon” komt er pas in 2022 aan

 

Posted 16/01/2020 by

Fans van Game of Thrones zullen nog even moeten wachten op nieuw materiaal. Volgens HBO’s Chief of Programming Casey Bloys komt de prequelreeks House of the Dragon er wellicht pas ergens in 2022 aan. Momenteel werkt men aan het scenario, maar voor de rest was hij karig met de details.

House of the Dragon wordtt een tiendelige reeks die zich baseert op het Fire & Blood-boek. Het verhaal focust op House Targaryen, zo’n 300 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones.

De tv-serie – gecreëerd door George RR Martin & Ryan Condal – zal in handen zijn van showrunners Condal & Miguel Sapochnik (regisseur van de betere episodes van Game of Thrones, zoals The Battle of the Bastards en Hardhome). Terwijl die eerste het scenario zal verzorgen, zal die laatste ook wat regiewerk voor zich nemen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.