Random Article


SPOILERS: Herbekijk hier “die” cameo uit DC’s Crisis on Infinite Earths

 


Posted 15/01/2020 by

Opgelet, spoilers voor DC’s Crisis on Infinite Earths

De crisis is voorbij en de strijd is gestreden. Ook de laatste twee afleveringen van Crisis on Infinite Earths betekenden weer heel wat gastoptredens & cameo’s. Na enkele indrukwekkende knipogen wisten DC, Warner & The CW vannacht pas echt te verbazen.

Tijdens zijn trip doorheen de Speed Force met behulp van Spectre ontmoette The Flash (Grant Gustin) niemand minder dan… The Flash! Acteur Ezra Miller – ook wel de officiële filmversie vanuit het DC Extended Universe (met o.a. Batman V Superman & Justice League) – had een leuke gastrol.

Ironisch genoeg moet het “tv-universum” maar al te vaak aanpassingen doorvoeren om niet in conflict te komen met de belangrijkere bioscooptegenhangers. Deze cross-over kwam dus wel echt onverwacht.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.