Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s Black Widow

 


Posted 14/01/2020 by

Marvel Studios heeft de tweede trailer vrijgegeven voor Black Widow, de solofilm rond superspionne en Avenger Natasha Romanoff. Scarlett Johansson kruipt opnieuw in haar gekende Avengers-rol voor een prequelfilm die zich afspeelt tussen Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Infinity War (2018).

Black Widow wordt geregisseerd door Cate Shortland en wordt de 24ste film in het Marvel Cinematic Universe en de eerste van Phase Four. Het verhaal speelt zich af na de Civil War tussen de Avengers en zal Natasha enkele demonen uit haar verleden bij de KGB en S.H.I.E.L.D. moeten doen confronteren. Verdere rollen zijn weggelegd voor David Harbour als Red Guardian, Florence Pugh als Yelena Belova/Black Widow II, William Hurt als generaal Thunderbolt Ross en mogelijk Robert Downey Jr. als Tony Stark/Iron Man, naast andere mogelijke Avengers-cameo’s. Villain van dienst wordt de Taskmaster.

Black Widow knalt eind april 2020 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.