Random Article


SPOILERS: Deze superheld uit het Marvel Studios-filmuniversum zit in Morbius

 

Posted 13/01/2020 by

Opgelet, spoilers voor zowel Spider-Man: Far From Home & Morbius!

De allereerste trailer voor Morbius van Sony Pictures is op komst en dat betekent natuurlijk weer heel wat speculatie en potentieel gelekte informatie. Zo zou Spider-Man opduiken in deze nieuwe “spin-off” binnen het Venom-universum. Sony bezit immers nog steeds de filmrechten van Spidey (en verwante personages) en wil nu een graantje meepikken van het succes van Marvel Studios & Tom Holland.

Volgens een gelekte foto (zie onderaan) speelt Morbius zich af na Spider-Man: Far From Home, waarin op het einde Spidey als vogelvrij verklaard werd. In ware “fake news”-stijl zou hij immers Mysterio gedood hebben & lekte dan ook nog eens uit dat hij Peter Parker is. De foto hieronder toont een poster op de achtergrond mét Spider-Man en de woorden “moordenaar”. Ook zou niemand minder dan J.K. Simmons terugkeren als J. Jonah Jameson in zijn internetshow die ook al opdook in Far From Home.

Interessant is bovendien dat deze foto – misschien “fake” – een herwerkte versie is van een wallpaper uit Marvel’s Spider-Man op PlayStation 4. Deze toont trouwens ook nog eens het Sam Raimi-kostuum. Natuurlijk worden dergelijke assets wel vaker gebruikt. Zo dook een actiefiguur van Emperor Palpatine op in de officiële poster van Star Wars: the Rise of Skywalker. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.