Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Birds of Prey

 


Posted 09/01/2020 by

Warner Bros. Pictures en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), de volgende film in het DC-filmuniversum die het iconische vrouwelijke team vigilantes naar het grote scherm zal toveren.

Birds of Prey focust op Margot Robbie als de Joker’s psychopathische ex-vriendin. Tot de cast behoren trouwens ook nog Mary Elizabeth Winstead als Huntress, Jurnee Smollett-Bell als Black Canary, een jonge Cassandra Cain (Ella Jay Basco) en Gotham City-detective Renee Montoya (Rosie Perez). De villains zijn Victor Zsasz (Chris Messina) en Black Mask (Ewan McGregor). De R-rated film wordt geregisseerd door Cathy Yan, behoort tot het DC-filmuniversum en zal vanaf woensdag 12 februari 2020 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.