Random Article


Star Wars: The Clone Wars Seizoen 7 verschijnt volgende maand

 

Posted 05/01/2020 by

Eindelijk weten we wanneer het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars debuteert op Disney+. Het vermoedelijk laatste deel start op maandag 17 februari en zal bij ons dus wellicht eind maart beschikbaar zijn.

De animatiereeks liep oorspronkelijk van 2008 tot 2014 en kreeg zes seizoenen. Hoewel er al verhalen en afleveringen in de maak waren voor deel zeven, werd de tv-serie stopgezet. The Siege of Mandalore – dat al een stuk voorbereid werd in 2014 en vermeld werd in spirituele opvolger Star Wars Rebels – zal volwaardig afgewerkt worden. Vermoedelijk staan twaalf nieuwe afleveringen gepland voor deze terugkeer. Tot nog toe ging The Clone Wars verder in comics en boeken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.