Random Article


Marvel’s Tigra & Dazzler TV-Serie gepauzeerd & creatief team ontslagen

 

Posted 11/12/2019 by

In februari kondigden Hulu & Marvel Television vier nieuwe tv-reeksen aan. Eén daar was Marvel’s Tigra & Dazzler Show, over twee superheldinnen en beste vriendinnen Tigra & Dazzler die vechten voor erkenning onder de superheldengemeenschap in LA. Fans zullen echter nog wat langer moeten wachten.

Zowat het hele creatieve team met showrunner Erica Rivinoja op kop zou ontslagen zijn & nu vervangen worden na creatieve meningsverschillen. Productie werd gepauzeerd & Marvel zou het project nu herbekijken. Ook Runaways zal binnenkort na drie seizoenen bij Hulu verdwijnen en eerder dit jaar trok Marvel de stekker uit Hulu’s Ghost Rider.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.