Random Article


Deuren dicht voor Marvel Television-afdeling; projecten verhuizen naar Marvel Studios

 

Posted 11/12/2019 by

Het hing al even in de lucht, maar Marvel kondigde vannacht de stopzetting van haar Television-afdeling aan. Het departement van Jeph Loeb (die zelf al zijn functie verloor een tijdje terug) sluit de deuren en wordt geconfronteerd met heel wat onslagen bij ook enkele uitvoerende producenten.

Shows die al in de productiefase zitten, gaan over naar Marvel Studios. Shows zoals Agents of SHIELD en Helstrom zullen dus nog wel verschijnen. Projecten die opgestart zouden/konden worden, laat men voorlopig wel achterwege. Het begin van “Marvel Television”‘s einde kwam er natuurlijk al toen enkele tv-reeksen zoals Daredevil, Runaways, Cloak & Dagger etc geschrapt werden.

Dit wil natuurlijk ook zeggen dat Kevin Feige als CCO nu de touwtjes officieel in handen krijgt.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.