Random Article


The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It verschijnt in september 2020

 

Posted 10/12/2019 by

Warner Bros stelde deze week officieel The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It voor. De film is het derde deel in de Conjuring-reeks, maar bijna ontelbare prent in het ruimere “Conjuring”-filmuniversum met o.a. Annabelle, The Nun & The Curse of La Llorona.

Regie is in handen van Michael Chaves (The Curse of La Llorona). Tot de cast behoren een terugkerende Vera Farmiga en Patrick Wilson als Lorraine en Ed Warren. Ook Julian Hilliard (The Haunting of Hill House), Shannon Kook (The Conjuring) en Ronnie Gene Blevins (Death Wish) doen mee.

Het verhaal focust op de “Devil Made Me Do It”-rechtzaak uit de jaren 80 rond Arne Cheyenne Johnson, waarbij zijn verdediging onschuld claimde en voor het eerst aanspraak maakte op “demonische invloeden” als reden. Een release staat gepland voor september 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.