Random Article


Marc Guggenheim vroeg Nicolas Cage om Superman te zijn in de Crisis-crossover

 

Posted 10/12/2019 by

In de recente Teen Titans GO-animatiefilm had Nicolas Cage al een rolletje als Superman, maar bijna kon hij de Man van Staal ook vertolken in een live-action project. Producent Marc Guggenheim onthulde deze week dat hij Cage gevraagd heeft voor Crisis on Infinite Earths dat allerlei alternatieve werelden en versies van helden bundelt. Zo zagen we Smallville, Kingdom Come en Dark Knight Returns al opduiken. Uiteindelijk lukte de cameo niet.

Eind jaren 90 zou regisseur Tim Burton, na Batman en Batman Returns, DC‘s Superman onder handen nemen en van een nieuwe soloprent voorzien. Voordat Superman Lives echter kon ingeblikt worden, werd de productie stopgezet. Niemand minder dan Cage zou natuurlijk Kal-El/Superman vertolken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.