Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Wonder Woman 1984

 


Posted 09/12/2019 by

DC Entertainment en Warner Bros. hebben de allereerste trailer vrijgegeven voor Wonder Woman 1984, de sequel op Wonder Woman (2017) waarin Patty Jenkins opnieuw Gal Gadot zal regisseren als DC’s iconische Amazoneprinses. Net zoals haar vorige soloprent, is Wonder Woman 1984 een prequel tot Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017) en zal de actie zich, zoals de titel doet vermoeden, in 1984 afspelen.

Naast Gadot als Diana/Wonder Woman, keert ook Chris Pine terug als Steve Trevor en Connie Nielsen als koningin Hippolyta. De cast wordt uitgebreid met villains Kristen Wiig als Cheetah en Pedro Pascal als Maxwell Lord. Wonder Woman 1984 verschijnt in juni 2020 in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.