Random Article


De Snyder Cut van DC’s Justice League bestaat – meer nieuws volgt “na the Rise of Skywalker”

 

Posted 05/12/2019 by

Het is zover! Op social mediasite Vero onthulde regisseur-scenarist Zack Snyder deze week dat de Snyder Cut van Justice League inderdaad bestaat. Op de foto zien filmreels we zelfs misschien wel eens een fysiek exemplaar van de Director’s Cut.

Twee jaar lang hielden fans van Snyder al sinds de bioscooprelease voet bij stuk en organiseerden ze allerlei acties onder #ReleaseTheSnyderCut. Recent kwam er weer een opflakkering nadat Ben Affleck, Gal Gadot en enkele andere JL’ers op Twitter #ReleaseTheSnyderCut tweetten.

Schrijver Chris Terrio, die meewerkte aan het script, vroeg men eveneens naar een update, maar die zei dat hij niets kon zeggen. Meer nieuws zou volgen na de release van Star Wars: The Rise of Skwyalker eind december, of begin januari. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.