Random Article


Eerste Kijk op & Releasedatum voor Locke & Key TV-Reeks bij Netflix

 

Posted 04/12/2019 by

Netflix gaf zonet de eerste poster en de langverwachte releasedatum voor Locke & Key vrij. De reeks zal tien episodes tellen en vanaf vrijdag 7 februari bij Netflix verschijnen. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Jackson Robert Scott, Connor Jessup & Emilia Jones.

De productie was een proces van lange adem. Oorspronkelijk een piloot bij Fox, dat uiteindelijk een film werd bij Universal en recenter dan toch weer op het kleine scherm bij Hulu zou verschijnen. Uiteindelijk pikte Netflix de testaflevering van Hulu op en verving het het creatieve team.

Locke & Key van Joe Hill (Caped) en Gabriel Rodriguez ging in 2008 van start bij IDW Publishing en draait om de familie Locke die na de moord op hun vader, hun intrede nemen in het ouderlijk huis. Hier proberen ze hun leven opnieuw op te bouwen, maar al snel stuiten ze op diverse sleutels die elk bijzondere krachten hebben. Zij zijn echter niet de enigen die geïnteresseerd zijn in de sleutels…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.