Random Article


Aquaman-producent James Wan vervoegt Gideon Falls TV-Reeks

 

Posted 01/12/2019 by

Productiehuis Hivemind wist niemand minder dan James Wan te strikken voor de tv-serie rond Gideon Falls. Wan – bekend van Aquaman, maar ook heel wat horrorprojecten waaronder The Conjuring en Annabelle – zal uitvoerend producent worden voor de serie, gebaseerd op de horrorcomic van schrijver Jeff Lemire en artiest Andrea Sorrentino.

Het verhaal gaat als volgt: een pastoor wordt door zijn bisschop naar het kleine, idyllische dorpje Gideon Falls gestuurd. Hier kwam de vorige geestelijke in mysterieuze omstandigheden om het leven. “Father Wilfred” probeert zich in te werken in de gemeenschap en te begrijpen wat er gebeurd is. Daarnaast volgen we een irrationeel personage met een mondmasker, de lokale dorpsgek. Norton denkt het kwade te voelen in de stad en het vuilnis dat hij verzamelt. Wanneer een duistere schim opduikt, kan hij misschien wel eens gelijk hebben…

Onze recensie van het eerste nummer vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.