Random Article


Warner Bros. & DC praatten met J.J. Abrams én Michael B. Jordan over de toekomst van Superman op het grote scherm

 

Posted 27/11/2019 by

Warner Bros. en DC Entertainment hebben de afgelopen week gesprekken gehad rond de toekomst van Superman, ‘s werelds eerste en meest iconische superheld, op het grote scherm. Dat meldt Variety.

Hoewel de cape officieel nog steeds toebehoort aan Man of Steel-, Batman V Superman– en Justice League-ster Henry Cavill, heeft de studio ook Michael B. Jordan (Black Panther, Fantastic Four), ster van de nieuwe The Matrix, op gesprek gehad. Betekent dat automatisch een vervanging voor Cavill en een eerste zwarte Clark Kent? Laten we hopen van niet.

Interessanter is de naam J.J. Abrams, de regisseur die eerder al de Star Wars-, Star Trek- en Mission: Impossible-filmfranchises van succesvolle herlanceringen voorzag. Abrams schreef eerder al het scenario voor Superman: Flyby in 2002, een verlaten filmproject vooraleer de man van staal een paar jaar later terugkeerde in Bryan Singers Superman Returns (2006). Gezien de nieuwe deal tussen WB en Abrams’ Bad Robot Productions, is het niet onwaarschijnlijk dat de regisseur binnenkort het DC-filmuniversum vervoegt. Hoe dan ook wordt er geen nieuwe Superman-film verwacht voor 2023, vermits de man van staal de afgelopen jaren verschillende film- en tv-incarnaties heeft gehad en er ook een Supergirl-film in productie is. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.