Random Article


Een Kijk op DC’s nooit gemaakte Watchmen-film uit 2003

 


Posted 26/11/2019 by

Lang vooraleer Zack Snyder de legendarische comic van Alan Moore en Dave Gibbons adapteerde in een langspeelfilm in 2009, of Damon Lindelof er een tv-serie sequel van maakte voor HBO, hadden Warner Bros. en DC al plannen voor een Watchmen-film. In 2003 schoot regisseur David Hayter (X2, X-Men: The Last Stand) wat test footage voor een Watchmen-film die de setting van 1985 zou verplaatsen naar de hedendaagse tijd.

Een korte scène tussen Dan Dreiberg (Nite Owl) en Walter Kovacs (Rorschach) kan je hierboven terugvinden. Dreiberg wordt vertolkt door Iain Glen (Game of Thrones, Titans), in de rol van Rorschach herkennen we Ray Stevenson (The Punisher: War Zone, Thor). Geniet ervan!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.