Random Article


Dwayne “The Rock” Johnson bevestigt DC’s Justice Society voor Black Adam

 

Posted 22/11/2019 by

In een recent interview bevestigde Dwayne “The Rock” Johnson dat ‘s werelds allereerste superheldenteam, DC’s Justice Society of America, naar het grote scherm zal komen in de Black Adam-solofilm.

Eerder waren er al geruchten dat leden van de JSA zouden verschijnen in de film rond de bekende antiheld/voormalige nemesis van Shazam en dat het verhaal van de film inspiratie zou putten uit de JSA-serie geschreven door Geoff Johns en David S. Goyer – waarin Adam zichzelf hervormt van een vijand tot een aarzelende bondgenoot van het team. Zo worden Hawkman, Atom Smasher, Stargirl en Doctor Fate getipt om hun opwachting kunnen maken in Black Adam.

DC’s Justice Society of America werd samengebracht in 1940 en is daarmee het oudste superheldenteam ter wereld en de voorloper van de Justice League. Black Adam maakt deel uit van het DC Extended Universe, wordt een semi-sequel op Shazam (2019) en komt eraan in december 2021.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.