Random Article


Sequel op Joker met Joaquin Phoenix in de maak (UPDATE)

 

Posted 20/11/2019 by

UPDATE: Volgens Deadline zouden er nog geen gesprekken zijn geweest tussen Warner Bros./DC en regisseur Todd Phillips voor een Joker-sequel, of andere solofilms rond DC-villains en wordt het artikel van The Hollywood Reporter bestempeld als “clickbait”. Phillips bevestigde dat er ideeën zijn voor een sequel, maar dat er nog niks concreet op de planning staat.

Als we The Hollywood Reporter mogen geloven, werken Warner Bros. Pictures & DC Entertainment aan de nu al langverwachte sequel op Joker.

De psychologische karakterstudie en oorsprong van Batmans nemesis & Gotham’s Clown Prince of Crime zou tegen alle verwachtingen in dan toch een vervolg krijgen. Regisseur Todd Philips had eerder geen interesse, maar zou nu dus toch getekend hebben. Ook scenarist Scott Silver keert terug voor het verhaal. Naar alle waarschijnlijkheid zal Joaquin Phoenix ook wel weer van de partij zijn in de rol van zijn leven.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.