Random Article


Nieuwe Details & Art voor Arrow Spin-off “The Canaries”

 

Posted 19/11/2019 by

Nu het begin van het einde is aangebroken voor Arrow zond producent Marc Guggenheim de eerste teaser en wat meer info voor The Canaries de wereld in. Blijkbaar zal de spin-off opgestart worden in de negende episode van dit Arrow-seizoen en zich afspelen in 2040, een wereld zonder Oliver Queen. De faux comicbookcover is van Emanuela Lupacchino, Dave McCaig & Brett Breeding.

De serie focust op drie Canaries uit het Arrowverse: Mia Smoak (Katherine McNamara), Laurel Lance (Katie Cassidy) en Dinah Drake (Juliana Harkavy), en zal zich afspelen in de toekomstige versie van Star City die eerder al getoond werd. Aflevering 9 van Arrow zal de komende weken worden opgeofferd en dienen als backdoor-pilot. Producenten zijn Greg Berlanti, Sarah Schechter, Beth Schwartz, Marc Guggenheim, Jill Blankenship & Oscar Balderrama.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.