Random Article


Lord of the Rings TV-Serie krijgt nu al een tweede seizoen

 

Posted 19/11/2019 by

Hoewel we nog geen seconde van The Lord of the Ringstelevisiereeks gezien hebben, heeft Amazon al een tweede seizoen bevestigd van de langverwachte fantasyserie. Een releasedatum voor deel één is er nog niet, maar tot de cast behoren wel a lWill Poulter (The Maze Runner), Markella Kavenagh & Joseph Mawle (Game of Thrones).

Qua verhaal focust men op de Second Age en dus geen hervertelling van de films. Verwacht onder meer verhaallijnen rond de creatie van de Ring of Power & de strijd van de Mensheid en de Elven tegen Sauron (in de flashbackscène van de eerste film). Pakweg Frodo of Aragorn zal je dus niet zien rondlopen, want die leefden pas een tweeduizendtal jaar na het einde van de Second Age.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.