Random Article


Is Mark Wahlberg mentorfiguur Sully in de Uncharted-film?

 

Posted 18/11/2019 by

Nathan Drake is nog steeds Tom Holland, maar nu zou ook zijn mentorfiguur Sully gecast zijn. Hollywoodacteur Mark Wahlberg zou in gesprek zijn met Sony voor de rol. De productie van de film duurt ondertussen zo lang, dat Wahlberg in het verleden nog in de running was voor de hoofdrol van Nathan Drake zelf. Nu zal hij dus zijn mentor spelen.

De PlayStation-exclusieve titel door ontwikkelaar Naughty Dog, bestaande uit ondertussen vier videogames, vertelt het verhaal van charismatisch avonturier Nathan Drake dewelke op zoek gaat naar allerlei schatten alsook historische artefacten en maar al te vaak eeuwenoude puzzels moet oplossen. Een jongere versie van Indiana Jones of mannelijke tegenhanger van Lara Croft, zeg maar.

De film – onder regie van Dan Trachtenberg, vooral bekend van 10 Cloverfield Lane – staat gepland voor december 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.