Random Article


Deadpool-scenarist bevestigt een R-rated Deadpool – als een derde film er komt

 

Posted 18/11/2019 by

Tijdens een interview voor Zombieland: Double Tap vroeg men Deadpool-scenarist Paul Wernick naar de toekomst van de Merc with a Mouth, vertolkt door Ryan Reynolds. Het gewelddadige en brutale personage zit nu immers in het kindvriendelijke MCU en behoort tot de Disneys-stal.

We zijn altijd in gesprek met Ryan. Ik denk dat de algemene lijn is dat we het nog aan het uitklaren zijn. Marvel heeft beloofd dat we kunnen verdergaan met het R-rated Deadpool-universum, en de hoop is dat ze ons ook zullen toelaten om een beetje richting het MCU te trekken.

Hij vermeldde ook dat Reynolds het heel erg druk heeft en dat alle partijen wachten op het juiste idee om weer een Deadpool-film uit te werken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.