Random Article


Frank Miller’s Sin City TV-serie in de maak

 

Posted 16/11/2019 by

Nadat het in 2005 diende als basis tot één van de beste en meest getrouwe comicbookfilms aller tijden (en een iets minder succesvolle sequel in 2014), zal Frank Miller’s neo-noir misdaadreeks Sin City omgetoverd worden tot een tv-reeks door Legendary Entertainment. Ook is er een R-rated animatieproject in de maak. Frank Miller, dewelke de comicbookreeks startte begin jaren 1990 bij Dark Horse, zal zelf optreden als producent. Ook Robert Rodriguez – regisseur van de eerste twee films – doet terug mee.

Het is nog niet duidelijk of de tv-serie opnieuw een rechttoe rechtaan adaptatie wordt van de comics, of geheel nieuw materiaal zal produceren.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.