Random Article


Releasedatum & Poster voor DC’s Black Adam met Dwayne “The Rock” Johnson

 

Posted 14/11/2019 by

Warner Bros. Pictures, DC en actieheld Dwayne “The Rock” Johnson (G.I. Joe, Hercules) kondigden zonet officieel Black Adam aan met een concept art poster door Jim Lee en Boss Logic. De blockbuster staat gepland voor december 2021 en is al ettelijke jaren in de maak. Oorspronkelijk zou Johnson zijn langverwachte antiheldenrol mogen vertolken in een eigen film, dan Shazam, maar nu weer een eigen film. Cineast Jaume Collet-Serra (The Commuter, The Shallows, Run All Night) zou ingehuurd zijn om het project in te blikken.

Black Adam verscheen voor het eerst in The Marvel Family #1 uit 1945 en werd gecreëerd door Otto Binder en C.C. Beck. Hij is daarmee één van de oudste vijanden van Captain Marvel/ShazamTeth Adam was een Egyptische prins die werd gekozen om een kampioen van de tovenaar Shazam te worden.

Door het uitspreken van dit magische woord verkreeg Adam de krachten van verschillende Egyptische goden (namelijk het uithoudingsvermogen van Shu, de snelheid van Heru, de kracht van Amon, de wijsheid van Zehuti, de macht van Aton en de moed van Mehen). Hij misbruikte echter zijn macht, werd verbannen van de aarde en keerde pas in het heden terug als vijand van Billy Batson, de nieuwe kampioen van Shazam. Na een tijdlang als bona fide superschurk te hebben rondgevlogen, werd hij in de laatste jaren eerder omgetoverd tot een antiheld en heerser van het fictieve land Bialya.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.