Random Article


Martian Manhunter zat in Zack Snyders Justice League-film!

 

Posted 14/11/2019 by

Een tijdje terug kwam regisseur Zack Snyder met het nieuws dat één van de iconische Justice Leaguers wel in zijn film zat: Martian Manhunter. Een storyboard uit Justice League (2017) toont dat generaal Calvin Swanwick uit Man of Steel en Batman V Superman: Dawn of Justice (acteur Harry Lennix) eigenlijk ene vermomde J’onn J’onnz/Manhunter was!

Het “Unite the Seven”-concept waaronder de film werd aangekondigd, wist altijd al op bijval te rekenen aangezien zowel de Manhunter als Green Lantern niet in de film zaten.

Martian Manhunter, echte naam J’onn J’onnz, verscheen voor het eerst in Detective Comics #255 (1955). Hij werd via een teleportatiestraal naar de aarde gebracht, verloor zijn gezin en het merendeel van zijn volk in een catastrofale gebeurtenis op zijn thuisplaneet Mars en leefde gedurende een hele tijd ongemerkt onder de mensen, waaronder als politiedetective John Jones.

Zijn gaven zijn gelijkaardig aan deze van Superman, maar J’onn voegt hier ook nog zaken als onzichtbaarheid, vormverandering en telepathie aan toe. J’onn werd doorheen de jaren een superheld in zijn eigen recht en één van de oprichtende leden van de Justice League. Sindsdien maakte hij deel uit van zowat elke incarnatie van de League en wordt hij aanzien als het hart van het team.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.