Random Article


Friends Reünie in de maak bij HBO Max

 

Posted 13/11/2019 by

Na de hint op Instagram van Jennifer Aniston lijkt er nu toch iets meer van aan te zijn. Streamingdienst HBO Max werkt vermoedelijk aan een reünie van de Friends-cast. Recent doken er al marathon op in de bioscoopzalen, maar ook ontdekten fans recreaties van Central Perk en de bekende zetel doorheen de hele wereld.

Onder het mom van de 25e verjaardag zou er nu dus ook een non-scripted special in de maak zijn, heel waarschijnlijk dus een soort roundtablegesprek. Verwacht dus geen volwaardige aflevering.

Friends liep tien seizoenen (1994-2004) op NBC en vertelde over het reilen en zeilen van een hechte vriendengroep in New York City. Centrale rollen waren weggelegd voor acteurs Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.