Random Article


Avengers: Endgame-regisseurs produceren DC Vs Marvel Documentaire “Slugfest”

 

Posted 13/11/2019 by

De gebroeders Russo, regisseurs van o.a. Marvel’s Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Endgame, betreden binnenkort terug de wereld der superhelden. Zij zullen optreden als producers van Slugfest, een opkomende documentairereeks voor het videoplatform Quibi.

Gebaseerd op het boek Slugfest: Inside the Epic, 50-year Battle Between Marvel and DC van Reed Tucker, zal de documentairereeks de langdurige rivaliteit tussen ‘s werelds twee grootste superheldenbedrijven, DC en Marvel, onder de loep nemen. Van cross-overs als Superman Vs The Amazing Spider-Man (1976), Amalgam (1996) tot JLA/Avengers (2004), tot de verschillende gelijkaardige personages en verhaallijnen in de comics, op tv en op het grote scherm, tot de vele grote namen uit de comicbookindustrie die voor beide uitgevers verhalen hebben geproduceerd. Don Argott en Sheena M. Joyce werden aangetrokken als regisseurs van dienst.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.