Random Article


Eerste Teaser Trailer voor DC’s Crisis on Infinite Earths

 


Posted 11/11/2019 by

The CW en DC Entertainment zonden deze week de allereerste teaser trailer voor Crisis on Infinite Earths de wereld in. Het tv-event wordt de grootste comicbookcross-over op tv en een vijfdelige “tv-film” die tv-reeksen Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow & Batwoman verbindt:

  • Supergirl – zondag 8 december
  • Batwoman – maandag 9 december
  • The Flash – dinsdag 10 december
  • Arrow – dinsdag 14 januari 2020
  • Legends of Tomorrow – dinsdag 14 januari 2020

Zowat alle superhelden en -heldinnen uit het Arrowverse en daarbuiten zullen samen de goddelijke Anti-Monitor moeten verslagen. Tot de lijst van iconische DC-personages behoren o.a. Green Arrow, The Flash, Supergirl, Batwoman, de Legends of Tomorrow, Black Lightning, Arrowverse-Superman, Smallville-Superman, Kingdom Come-Superman, Huntress uit Birds of Prey, Bruce Wayne (stemacteur Kevin Conroy). Verwacht ook verwijzingen naar bijvoorbeeld Tim Burtons Batman (1989) met Michael Keaton.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.