Random Article


Disney+ verschijnt eind maart 2020 in België

 

Posted 09/11/2019 by

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, kon het dat even goed wel al geweest zijn. Disney kondigde gisteren de officiële releasedatum aan van streamingdienst Disney+ voor enkele West-Europese landen. Tot de (niet-exhaustieve) lijst behoren het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

 Vanaf dinsdag 31 maart 2020 kan je dus genieten van een ongeziene bibliotheek aan Disney- en voormalig Fox-materiaal, zoals The Simpsons, Star Wars-films, Pixar en het MCU, maar natuurlijk ook nieuwe projecten zoals The Mandalorian en enkele Marvel-tv-series. Heel waarschijnlijk zal die datum dus ook behouden worden voor België. In de Verenigde Staten & Nederland is de streamingdienst vanaf 12 november beschikbaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.