Random Article


Undiscovered Country van Charles Soule & Scott Snyder wordt misschien nu al verfilmd

 

Posted 06/11/2019 by

Het eerste nummer is nog maar net verschenen, maar New Republic Pictures pikte nu al de filmrechten op voor Undiscovered Country. Dat is de langverwachte creator-owned titel van Scott Snyder (Batman), Charles Soule (Wolverine) en Giuseppe Camuncoli (The Amazing Spider-Man) bij Image Comics.

De titel wordt een avonturenverhaal in een wereld waarin de Verenigde Staten plots hun grenzen hebben gesloten voor de rest van de wereld en een gigantische muur rond het land hebben opgetrokken. Dertig jaar later gaan de poorten opnieuw open. Nummer één verscheen op woensdag 6 november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.