Random Article


Nieuwe Trailer & Releasedatum voor The Witcher op Netflix

 


Posted 01/11/2019 by

Netflix heeft deze week de langverwachte nieuwe trailer én meteen ook de releasedatum vrijgegeven voor de opkomende tv-serie rond The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasyboeken van Andrzej Sapkowski en de bejubelde videogames van CD Projekt RED. Verschijnen doet de reeks dit najaar nog, op vrijdag 20 december.

Superman-acteur Henry Cavill speelt de hoofdrol van monsterjager Geralt of Rivia, die wordt bijgestaan door Yennefer (Anya Cholatra) en Ciri (Freya Allan) in zijn weg doorheen een continent waar mensen grotere monsters blijken te zijn dan diegene waar hij op jaagt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.