Random Article


HBO cancelt eerste Game of Thrones Spin-Off met Naomi Watts

 

Posted 30/10/2019 by

Nadat het nieuws brak dat Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss dan geen nieuwe Star Wars-trilogie zullen maken, is er nog meer slecht nieuws uit het kamp van HBO zelf. De zender heeft een halt toegeroepen aan de productie van de eerste Game of Thrones-spinoffreeks van Jane Goldman met Naomi Watts in de hoofdrol.

De spin-off zou zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspelen, maar de pilootaflevering werd niet goed genoeg bevonden om er een serie van te maken. House of the Dragon, een andere spin-off die zich zal focussen op de dynastie van House Targaryen (zo’n 300 jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdreeks en gebaseerd op George R.R. Martins Fire & Blood), zal dan weer wel een volledig eerste seizoen krijgen van 10 afleveringen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.