Random Article


The Rise of Skywalker wordt de langste Star Wars-film tot nog toe

 

Posted 23/10/2019 by

Maar liefst 155 minuten (of ook wel twee uur en 35 minuten) zal Star Wars: The Rise of Skywalker duren volgens verschillende Amerikaanse bioscoopketens. De film belooft het slotstuk te worden van Skywalker-saga en daarom mocht deze blockbuster van J.J. Abrams dus wel wat langer duren.

Met die runtime steekt de film The Last Jedi (150 minuten) en Revenge of the Sith met zijn 140 minuten voorbij en is de sci-fi-blockbuster aanzienlijk langer dan de opener van deze nieuwe trilogie, The Force Awakens (124 minuten). Jawel, The Rise of Skywalker is dus de langste Star Wars-film tot nog toe!

De film verschijnt op woensdag 18 december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.