Random Article


Is dit het plot van The Batman met Robert Pattinson?

 

Posted 23/10/2019 by

Na het al het castingnieuws rond The Batman, de nieuwe film rond de Caped Crusader met regisseur Matt Reeves & acteur Robert Pattinson in de hoofdrol, dook nu een nieuw gerucht op dat hint naar het overkoepelende verhaal van de film:

Het plot focust op een mysterieuze reeks sterfgevallen in Gotham City waarbij Batman op zoek moet naar antwoorden in de onderwereld. Tijdens zijn zoektocht loopt hij heel wat bekende schurken – die al enige poos actief zijn in deze tijdlijn – tegen het lijf. De film zou dus inderdaad meerdere schurken bevatten, zoals eerder al gedacht werd.

Heel veel kunnen we dus nog niet opmaken uit dit vaag gerucht, maar een detectiveverhaal klinkt alvast als muziek in de oren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.