Random Article


Jeph Loeb verlaat Marvel Television

 

Posted 22/10/2019 by

Na het nieuws dat Marvel Studios-president Kevin Feige de nieuwe Chief Creative Officer van Marvel zal worden en dus ook – naast de films – ook de richting van de tv-series en comics zal bepalen, is het geen verrassing dat voormalig Marvel Television-hoofd Jeph Loeb eruit ligt. Volgens Deadline zou Loeb tegen het einde van het jaar zijn exit maken.

Loeb, dewelke zijn carrière startte als schrijver van tv-reeksen als Smallville, films als Commando, comics als Batman: The Long Halloween, Superman/Batman, Daredevil: Yellow, Spider-Man: Blue en The Ultimates 3, werd in 2010 aangesteld als hoofd van Marvel Television. Onder zijn bewind werden bejubelde Marvel-reeksen als Daredevil, Jessica Jones, Legion, Agents of S.H.I.E.L.D. en Runaways gemaakt, maar ook minder goed onthaalde series als Inhumans en Iron Fist. Ondanks de tagline “it’s all connected”, bleven de Marvel tv-reeksen ver verwijderd van de Marvel Studios-films, iets wat onder Feige en de nieuwe Marvel-reeksen op Disney+ niet het geval zal zijn.

Verwacht wordt dat Loeb Marvel zal verlaten en een gelijkaardige producerfunctie zal aannemen bij een ander bedrijf…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.