Random Article


Belgische Ticketverkoop van Star Wars: The Rise of Skywalker is gestart

 

Posted 22/10/2019 by

Slechts enkele uren na de Amerikaanse lancering van de ticketverkoop voor Star Wars: The Rise of Skywalker volgde ook de Belgische bioscopen met de start. Zo kondigde Kinepolis op social media rond 10u de start al aan, maar kan je nu ook bij Siniscoop de felbegeerde ticketjes scoren.

Bij die eerste keten kan je trouwens genieten van een extra lange marathon met The Force Awakens & The Last Jedi om vervolgens het sluitstuk van de Skywalker-saga te aanschouwen. De film verschijnt op woensdag 18 december in onze Melkweg. Check dus zeker de website van je lokale bioscoop(keten).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.