Random Article


The Riddler wordt de schurk in DC’s The Batman met Robert Pattinson

 

Posted 17/10/2019 by

Via The Hollywood Reporter raakte zonet bekend dat The Riddler inderdaad de schurk van dienst wordt in The Batman van regisseur Matt Reeves. Na de casting van Zoë Kravitz als Catwoman heeft nu acteur Paul Dano de prestigieuze rol van “Edward Nashton” (en dus niet Edward Nygma) te pakken. Batman zelf zal natuurlijk vertolkt worden door Robert Pattinson.

The Riddler verscheen voor het eerst in Detective Comics #140 (1948) en werd al snel één van Batman’s meest gekende vijanden, die steeds zijn misdaden “opbiecht” in de vorm van raadsels en puzzels. In live-action werd hij al vertolkt door onder meer Frank Gorshin, John Astin (Batman ’66), Cory Michael Smith (Gotham) en Jim Carrey (Batman Forever).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.