Random Article


Jennifer Aniston hint naar langverwachte Friends reünie

 

Posted 16/10/2019 by

Fans dromen en smeken er meer dan vijftien jaar om, maar tot nog toe kwam er nog steeds geen Friends-reünie. Deze week gooide Jennifer Aniston – jaar en dag Rachel in de sitcom – nog wat olie op het vuur met haar Instagramdebuut. En wat voor één! In de foto herkennen we natuurlijk de voltallige cast.

Friends liep tien seizoenen (1994-2004) op NBC en vertelde over het reilen en zeilen van een hechte vriendengroep in New York City. Centrale rollen waren weggelegd voor acteurs Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow. Plannen voor een echte terugkeer zijn er jammer genoeg niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.