Random Article


Hetze rond Naaktfoto van Amber Heard op sociale media

 

Posted 16/10/2019 by

Misschien heb je al gehoord van de #FreeTheNipp-beweging die online wil dat zowel mannelijke als vrouwelijke tepels zonder meer getoond kunnen worden. Sociale media zoals Facebook blokkeren maar al te vaak immers “schokkende” content.

Ook Aquaman-actrice Amber Heard steunt het initiatief en stuurde onlangs onderstaande semi-naaktfoto de wereld in. Al snel kwamen er zowel positieve als heel wat negatieve reacties. Onder meer lingeriebedrijf La Fille d’O stookte haar volgers aan om de foto te rapporteren, waarna Heards fans het omgekeerde deden. De foto werd ondertussen ook verwijderd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.