Random Article


Venom-regisseur bevestigt opkomende cross-over met Spider-Man

 

Posted 15/10/2019 by

Het staat in de sterren geschreven: er komt een cross-over tussen Tom Holland als Spider-Man & Tom Hardy als Venom. De details in de Sony/Disney-deal zouden er al naar gehint hebben, maar ook Marvel Studios-president Kevin Feige noemde het “onvermijdelijk” en nu bevestigde Venom-regisseur Ruben Fleischer het nieuws in een recent interview met Fandom:

Dat is waar het allemaal naartoe gaat (een cross-over, nvdr.). (..) En dus het ding waar het naar aan het opbouwen is, en het zal spannend zijn om te zien, is wanneer ze elkaar daadwerkelijk zullen confronteren.

Eerst is het nog de beurt aan Spider-Man 3 in het MCU in 2021, alsook aan Venom 2 met de villain Carnage, onder regie van Andy Serkis (en dus niet Fleischer).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.