Random Article


Ook Michael Keatons Batman zit in Crisis on Infinite Earths

 

Posted 12/10/2019 by

Zonder twijfel wordt DC’s Crisis on Infinite Earths de grootste superheldencross-over op tv. Buiten natuurlijk Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en Batwoman zullen ook personages (of acteurs) uit Smallville, Batman (jaren zestig), Birds of Prey, Black Lightning, Superman Returns en Batman The Animated Series opduiken.

Nu behoort ook Batman (1989) van Tim Burton tot het lijstje van DC-verfilmingen waar naar gehint zal worden. Op de set spotte men immers een exemplaar van de “Gotham Gazette” met Michael Keaton als Bruce Wayne die na het einde van Batman Returns blijkbaar zal trouwen met Selina Kyle/Catwoman (Michelle Pfeiffer). Dat Keaton of Pfeiffer ook effectief fysiek zullen opduiken, is jammer genoeg zo goed als uitgesloten.

Bovendien zou niemand minder dan acteur Robert Wuhl zijn rol hernemen als Gotham Globe-reporter Alexander Knox in de cross-over. Hij heeft een korte scène terwijl hij de bewuste Gazette leest en iets in de hemel opmerkt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.