Random Article


Sterft deze held in Crisis on Infinite Earths?

 

Posted 10/10/2019 by

Voor comicbooklezers en DC Comics-fans is het nauwelijks nieuws, maar voor kijkers van The Flash des te meer. De Scarlet Speedster zal het loodje leggen in Crisis on Infinite Earths, de opkomende cross-over in december.

Ook in de originele comicbookverhaallijn, de Crisis on Infinite Earths-maxireeks (1985-86) van schrijver Marv Wolfman (New Teen Titans, DC Universe Legends) en tekenaar George Pérez (JLA/Avengers, Wonder Woman, Superman), stierf The Flash (Barry Allen) toen hij zich heroïsch opofferde om alle universa te redden. Daarna zou zijn sidekick Wally West de rol van The Flash op zich nemen. In de tv-serie hintte de Monitor er al naar en zei zelfs dat de sterfdatum 10 december wordt. We zijn benieuwd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.