Random Article


Sean Astin (The Lord of the Rings, The Goonies) komt naar Comic Con Brussels 2020

 

Posted 06/10/2019 by

Alweer een nieuwe naam voor Comic Con Brussels! Zo zal Sean Astin naar Brussels afzakken voor handtekeningen, panels en fotoshoots. Astin is vooral bekend van zijn rollen als Samwise Gamgee uit de The Lord of the Rings-trilogie, Stranger Things, Mikey Walsh in The Goonies en Jim Kent in The Strain. Hij doet ook de stem van Raphael in Nickelodeon’s huidige Teenage Mutant Ninja Turtles-cartoon en sprak Shazam in in DC’s recente Justice Leagueanimatiefilms.

Comic Con Brussels gaat door in Tour & Taxis te Brussel op zaterdag 22 & zondag 23 februari 2020. Tickets kopen kan je op de officiële website.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.