Random Article


NYCC 2019: Eerste Trailer voor nieuwe The Walking Dead TV-spin-off

 


Posted 06/10/2019 by

AMC gaf vanop NYCC de eerste trailer vrij voor de voorlopig nog ongetitelde The Walking Dead spin-off. Naast de reguliere serie, Fear the Walking Dead en de films rond Rick Grimes (acteur Andrew Lincoln) komt er dus nog een ander project aan.

De reeks zal draaien rond twee vrouwelijke tieners die opgroeiden in de post-apocalyptische wereld. Tot de cast behoren Aliyah Royale (The Red Line), Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web), Annet Mahendru (The Americans), Nicolas Cantu (The Amazon World of Gumball), Hal Cumpston (Bilched) en Nico Tortorella (Younger). The Walking Dead-producent/scenarist Matt Negrete is showrunner van dienst. Een release staat gepland voor het voorjaar van 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.