Random Article


Star Wars: Rise of Skywalker zal de identiteit van Rey onthullen

 

Posted 03/10/2019 by

Een centrale vraag doorheen de nieuwe trilogie: wie is Rey? De heldin, vertolkt door Daisy Ridley, is al even de nieuwe centrale figuur in de Star Wars-saga, maar haar identiteit bleef altijd een geheim en de bron van vele theorieën. Ondanks het non-antwoord dat er kwam in The Last Jedi komt scenarist Chris Terrio met de bevestiging dat de identiteit van Rey wel degelijk belangrijk blijft.

In Rise of Skywalker dat later in december verschijnt, zullen we dan ook een antwoord krijgen. Misschien zullen we nog steeds niet weten wie haar ouders zijn (en of ze dan toch belangrijk zijn), maar op haar spirituele kant zal alvast wel worden ingegaan. Zoveel gaf de vorige trailer alvast al mee…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.