Random Article


Iconische Pottermore-website is vanaf nu “The Wizarding World”

 

Posted 03/10/2019 by

Het iconische Pottermore – je kent de Harry Potter-website wel van de “House”-quizz – is niet meer. De site groeide sinds de stichting enkele jaren geleden uit tot een digitale verzamel- en ontmoetingsplaats voor fans van het wereldwijde magische fenomeen. Toch bleef de naam “Pottermore” voor eeuwig gelinkt aan “Harry Potter”.

Om duidelijk te maken dat de wereld groter is dan dat en bijvoorbeeld Fantastic Beasts ook bevat, rebrandt de organisatie naar The Wizarding World. Wel zal alle data en accountinformatie behouden worden. Eigenlijk verandert er dus niet zoveel – buiten een nieuwe indeling met een nieuw logo & een nieuwe naam.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.