Random Article


Officieel: Sony & Marvel werken samen voor Spider-Man 3 in het MCU

 

Posted 27/09/2019 by

Het is officieel! Sony Pictures & Marvel Studios slaan opnieuw de handen in elkaar voor de volgende Spider-Man-film. Enkele weken geleden brak er paniek uit toen de deal tussen beide filmstudio’s onverwacht werd opgeblazen. Spidey (acteur Tom Holland) zou het Marvel-filmuniversum moeten verlaten en de sequel op Spider-Man: Far From Home zou dus enkel bij Sony geproduceerd worden.

Kevin Feige zal – ondanks zijn druk schema – opnieuw een centrale rol vervullen als producent. Naast de volwaardige sequel zal Spider-Man ook opduiken in een andere Marvel Studios-film én wordt er gehint naar een cross-over met het Sony-universum in het officiële persbericht. Zijn eigen, ondertussen derde MCU-film staat bovendien gepland voor de zomer van 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.