Random Article


Epische Trailer voor “The Infinity Saga” met de eerste 22 Marvel Studios-films

 


Posted 22/09/2019 by

Net zoals Harry Potter Lord of the Rings een einde hadden, wou ook Marvel Studios wat finaliteit in haar o zo uitgebreide filmuniversum tot nog toe brengen. Sinds afgelopen zomer weten we dat de 22 Marvel-blockbusters (sinds Iron Man in 2008 tot en met Avengers: Endgame) bekend zouden staan als The Infinity Saga. Nu hebben we ook een eerste trailer voor deze collectie.

Gezien het belang van kosmische elementen, Thanos en natuurlijk de finale Avengers-films moet die naam niet vreemd aandoen. Tot nog toe werd die naam gebruikt voor de kosmische verhalen Infinity Gauntlet, Infinity War & Infinity Crusade van Jim Starlin, George Perez en Ron Lim vanwaar Marvel Studios ook de inspiratie haalde.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.