Random Article


Tom Welling is opnieuw Superman in Crisis on Infinite Earths

 

Posted 19/09/2019 by

Het hing al even in de lucht, maar acteur Tom Welling zal binnenkort eindelijk terugkeren als Superman, zo berichtte Deadline. Hij vervoegt immers de cast van DC’s Crisis on Infinite Earths, de grote cross-over met Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en Batgirl.

Tot nog toe kreeg hij enkel die kans in follow-up-comics op Smallville. Andere mannen van staal in de tv-crossover dit najaar zijn Tyler Hoechlin (Supergirl’s Superman) en Brandon Routh (Superman Returns). Dat betekent dus dat er niet één, niet twee, maar wel drie Supermen te zien zullen zijn.

Welling portretteerde Clark Kent/Superman als een jonge man van staal in de langdurige en populaire Smallville-televisieserie die nadien in comicbookvorm bij DC werd verdergezet. Recent had hij nog een rol in de DC/Vertigo-comicbookreeks Lucifer. In Crisis zullen we zien hoe het de Smallville-versie van Superman, Lois Lane en de rest vergaat 10 jaar na het einde van de serie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.