Random Article


Dit is de centrale cast van The Wheel of Time bij Amazon

 

Posted 18/09/2019 by

Ondertussen is men al even op zoek naar het volgende Game of Thrones. Tv-netwerk Amazon wedt daarbij op twee paarden. Nadat het eerder al een Lord of the Rings-serie opstartte, kocht het ook de live-action rechten op van The Wheel of Time en kondigde men nu ook de centrale cast aan voor het prestigieuze project:

  • Rosamund Pike als “Moiraine”
  • Madeleine Madden als “Egwene Al’Vere”
  • Marcus Rutherford als “Perrin Aybara”
  • Barney Harris als “Mat Cauthon”
  • Zoë Robins als “Nynaeve”
  • Josha Stradowski als “Rand Al’Thor”

Wheel of Time is natuurlijk de veertiendelige boekenreeks door wijlen James Rigney, beter bekend onder het pseudoniem Robert Jordan. De Wheel of Time-boekenreeks ging van start in 1990 en vertelt het epische verhaal van de “Herrezen Draak” Rhand Altor en zijn vrienden in een ingewikkelde, cyclische strijd tussen goed en kwaad.

Het fantasy-epos werd unaniem geroemd omwille van zijn diepgang en mengcultuur met zowel Europese als Aziatische invloeden. Door de langdurige ziekte en het overlijden van Rigney werden de laatste drie boeken afgewerkt door Brandon Sanderson.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.